Workshops

Altijd al eens willen schilderen? Schilderen als experiment? Nieuwe ervaring opdoen? Of bent u al een ervaren schilder, kunstenaar? Volg bij ons wisselende workshops!

Helaas is ons atelier tegenwoordig gesloten vanwege een verbouwing. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Iedereen kan schilderen, ook degene die nog nooit een kwast in zijn of haar handen heeft gehad. Tijdens een workshop komt men er vaak achter dat zij veel meer kunnen dan van te voren gedacht. Dit levert veel verassende en leuke reacties op. Tijdens een workshop kunt u zich laten gaan en uw gevoel volgen. De kunstenaar zal continu rondlopen en aanwijzingen geven, ideeën opperen en informatie geven.

Iedereen maakt zijn of haar eigen schilderij, uiteraard kan dit doek aan het einde van de workshop ook mee naar huis genomen worden. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken en verschillende soorten materiaal. In het atelier is alles aanwezig. Van houtskool tot olieverf in bijzondere kleuren. Alles kan dan ook gebruikt worden.

Ter inspiratie worden allerlei voorwerpen in het atelier gezet. Een mooi voorbeeld hiervan is het droogboeket. Een boeket bloemen die al een tijd gedroogd is, met uitvallende bladeren. De cursisten kunnen besluiten zo’n zelfde droogboeket te schilderen, maar kunnen ook besluiten een kleurrijk, levend boeket te maken. Of misschien bedenkt u wel dat het boeket enkel een onderdeel wordt van een stilleven. Zo ziet u maar, zo’n voorwerp dient als inspiratiebron.

Wij verzorgen uiteraard wat te drinken, zoals koffie en thee, tijdens te workshop. Dit kan natuurlijk gecombineerd worden met wat lekkers, zoals een HighTea.

Neem gerust contact met ons Atelier op!

Voor de 2 uur durende workshop vragen wij 37,50 euro per persoon.

18814052_1491273864270499_8393233700879994077_n